KLANTVOL trainingen voor organisaties
Speciaal voor organisaties zoals horeca groothandels en formuleorganisaties bied ik een divers aanbod horecatrainingen. Ook kunnen er horecatrainingen op maat of op verzoek aangevraagd worden. Wil jij voor jouw klanten of jouw ondernemers een training organiseren? Neem dan contact met mij op.

Een greep uit het aanbod:
Hygiëne
Praktische HACCP training om te komen tot een direct bruikbaar stappenplan om aan alle hygiëne regels te voldoen
Counter verkoop & bijverkoop
Speciaal voor horeca gelegenheden met een toonbank, neuromarketing hoe verleid je de gast en hoe verhoog je de gemiddelde besteding
Effectieve marketing
Hoe haal je het maximale uit je marketingbudget, do’s en dont’s en neuromarketing
Starten met thuisbezorgen
Waar moet je allemaal aan denken als je overweegt te starten met thuisbezorgen, facts en een gedegen pva
Een aantrekkelijke menukaart
Hoe verleid je de gast om te bestellen waar jij het meeste op verdient? Slimme indeling van je menukaart op basis van neuromarketing, menu engineering en kostprijsberekening
Gastgerichtheid
Maak van jouw team een top team op het gebied van gastgerichtheid, wat wil de gast?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

KLANTVOL trainingen voor organisaties
Speciaal voor organisaties zoals horeca groothandels en formuleorganisaties bied ik een divers aanbod horecatrainingen. Ook kunnen er horecatrainingen op maat of op verzoek aangevraagd worden. Wil jij voor jouw klanten of jouw ondernemers een training organiseren? Neem dan contact met mij op.

Een greep uit het aanbod:
Hygiëne
Praktische HACCP training om te komen tot een direct bruikbaar stappenplan om aan alle hygiëne regels te voldoen
Counter verkoop & bijverkoop
Speciaal voor horeca gelegenheden met een toonbank, neuromarketing hoe verleid je de gast en hoe verhoog je de gemiddelde besteding
Effectieve marketing
Hoe haal je het maximale uit je marketingbudget, do’s en dont’s en neuromarketing
Starten met thuisbezorgen
Waar moet je allemaal aan denken als je overweegt te starten met thuisbezorgen, facts en een gedegen pva
Een aantrekkelijke menukaart
Hoe verleid je de gast om te bestellen waar jij het meeste op verdient? Slimme indeling van je menukaart op basis van neuromarketing, menu engineering en kostprijsberekening
Gastgerichtheid
Maak van jouw team een top team op het gebied van gastgerichtheid, wat wil de gast?

Neem contact met mij op voor meer informatie.