KLANTVOL Menukaart engineering

Haal jij het maximale uit jouw menukaart? Met slimme neuromarketing technieken kun je de gast sturen in de keuze die hij of zij maakt.

Wist jij dat 95% van het gedrag van de gast onbewust is?

Speel hier op in door het optimaal inrichten van jouw menukaart.

Welke gerechten wil jij het liefst verkopen omdat ze voor de meeste omzet zorgen? We starten met het berekenen van de bruto winst marges van alle producten en maken zo inzichtelijk welke gerechten jouw “slapers, winnaars, verliezers en hardlopers” zijn!

Vervolgens toetsen we jouw menukaart aan de 6 basis regels voor neuromarketing.

Resultaat? Een menukaart waar jij maximale omzet uit haalt!

Gaan we samen aan de gang om jouw menukaart te optimaliseren? Neem contact met mij op.

Menukaart engineering traject vanaf € 750,-

Zelf met jouw team aan de gang om de menukaart te optimaliseren?
Teamtraining “Een aantrekkelijke menukaart” vanaf € 350,- voor 3 uur training

Met behulp van menukaart engineering en neuromarketing tools ontwikkelde Mariëlle voor ons een nieuwe menukaart, lunchkaart en borrelkaart waar we veel meer omzet door halen. De gasten zijn héél enthousiast over de nieuwe gerechten op de kaart en de professionele bier-spijs adviezen. Doordat we de bijverkoop hebben verwerkt in de nieuwe menukaart, is de gemiddelde besteding nu een stuk hoger. De introductie van de nieuwe kaart hebben we gecombineerd met de training “Een KLANTVOL team, scoren op gastvrijheid”. Ik raad andere horeca zaken zeer aan om ook eens met Mariëlle om tafel te gaan.

Lambert Vos

Eigenaar, Stadsbrouwhuis Leiden

KLANTVOL Menukaart engineering
Haal jij het maximale uit jouw menukaart? Met slimme neuromarketing technieken kun je de gast sturen in de keuze die hij of zij maakt.

Wist jij dat 95% van het gedrag van de gast onbewust is?

Speel hier op in door het optimaal inrichten van jouw menukaart.

Welke gerechten wil jij het liefst verkopen omdat ze voor de meeste omzet zorgen? We starten met het berekenen van de bruto winst marges van alle producten en maken zo inzichtelijk welke gerechten jouw “slapers, winnaars, verliezers en hardlopers” zijn!

Vervolgens toetsen we jouw menukaart aan de 6 basis regels voor neuromarketing.

Resultaat? Een menukaart waar jij maximale omzet uit haalt!

Gaan we samen aan de gang om jouw menukaart te optimaliseren? Neem contact met mij op.

Menukaart engineering traject vanaf € 750,-

Zelf met jouw team aan de gang om de menukaart te optimaliseren?
Teamtraining “Een aantrekkelijke menukaart” vanaf € 350,- voor 3 uur training

Met behulp van menukaart engineering en neuromarketing tools ontwikkelde Mariëlle voor ons een nieuwe menukaart, lunchkaart en borrelkaart waar we veel meer omzet door halen. De gasten zijn héél enthousiast over de nieuwe gerechten op de kaart en de professionele bier-spijs adviezen. Doordat we de bijverkoop hebben verwerkt in de nieuwe menukaart, is de gemiddelde besteding nu een stuk hoger. De introductie van de nieuwe kaart hebben we gecombineerd met de training “Een KLANTVOL team, scoren op gastvrijheid”. Ik raad andere horeca zaken zeer aan om ook eens met Mariëlle om tafel te gaan.

Lambert Vos

Eigenaar, Stadsbrouwhuis Leiden