Vinden, Binden, Boeien
Ja! Ik wil goed horeca personeel.

Heb jij net als veel horeca zaken problemen met het vinden en behouden van toppers in de horeca?

In deze Vinden, Binden, Boeien training leer je hoe je ze vind & bind.

We maken samen met het team (of een deel van het team) een aanvalsplan hoe je een aantrekkelijke werkgever wordt voor bestaande en nieuwe teamleden.

De KLANTVOL principes gelden ook voor medewerkers. Heb je er weleens over nagedacht dat medewerkers eigenlijk net zo zijn als klanten? Je moet ze verleiden om bij JOU te komen werken en te blijven werken, niet bij de concurrent.

Ook voor medewerkers is een WAUW-effect daarom belangrijk.

Hangt er een geweldige werksfeer bij jullie? Zijn jullie een team? Motiveer jij je medewerkers? Geef je hen de ruimte om te doen waar ze het beste in zijn? Waar ze energie van krijgen? Worden ze voldoende uitgedaagd? Werken jullie samen aan doelstellingen? Wordt het team ook betrokken bij de zaak? Is het werk afwisselend genoeg? Betaal je naar inzet? Zorg je voor tevredenheid over vrije dagen, vakantiedagen, werkdruk en urenverdeling? Geef je personeelskorting? Laat je jouw waardering voldoende blijken? Tel het aantal x “Ja”. Zijn het er te weinig? Werk aan de winkel..

Met behulp van o.a. creatieve brainstormsessies maken we van jouw horecazaak dé zaak waar iedere horeca topper wil komen werken én wil blijven!

Met andere woorden; JIJ wordt het bedrijf dat horeca toppers kan Vinden, Binden en Boeien

Neem snel contact op en we gaan meteen aan de slag om jouw personeelsproblemen op te lossen.

Voor wie : hele team / deel team

Niveau :    

Tijdsduur : vanaf 3 uur

Kosten : vanaf € 395  (excl. KM vergoeding)

Locatie : uw horeca gelegenheid of nader te bepalen locatie