Wie ben ik
Tijdens mijn studie Small Business and Retail Management groeide mijn passie, ik wilde gaan ondernemen! Ik ging een lunchroom opzetten welke ik als franchiseconcept zou gaan laten groeien. Om daar voldoende ervaring voor op te doen, ben ik in het laatste jaar van mijn opleiding vrijwillig gaan stagelopen bij franchiseorganisatie FHC Formulebeheer. In 2008 studeerde ik af met het ondernemingsplan voor mijn bedrijf op zak. Maar aangezien ik een leuke baan aangeboden kreeg bij FHC Formulebeheer en ik nog erg jong was, heb ik er voor gekozen nog even te wachten met het starten van het bedrijf.

Naast mijn diverse bijbanen in de horeca, heb ik 9 jaar bij FHC Formulebeheer gewerkt.  Van marketingmedewerker stroomde ik door tot franchise proces manager, waarbij ik ook verantwoordelijk was voor het programma opleidingen & trainingen. Ik heb hier ontzettend veel geleerd over en ervaring opgedaan met het begeleiden, laten groeien en ontwikkelen van horeca ondernemers.

Door deze ervaring ontwikkelde ik de passie om de kracht van ondernemers om te zetten in het pakken van kansen. Het samen verbeteren om succes te genereren. Door te inspireren, enthousiasmeren en motiveren. “Er uit halen wat er in zit”, door het laten inzien, ontdekken en inzetten van hun eigen krachten. En daar ontstond de basis voor mijn bedrijf, mijn missie tijdens al mijn trainingen en adviestrajecten!

Kijk voor meer over mij ook eens op mijn LinkedIn!